Header

 photo image1_23.jpg

Igår havde jeg stor bagedag herhjemme. Jeg udforskede lidt forskellige opskrifter. Blandt andet denne lidt syndige LCHF chokoladekage opskrift. Den er syndig fordi der stadig bruges sukker. Det er dog Sukrin Gold som kun påvirker ens tal 2% hvor normalt sukker påvirker 100%. Jeg fik et lille bitte stykke, og jeg synes faktisk den var ret god. Den har en kraftig smag af chokolade da jeg brugte 86% procent chokolade. Jeg vil nok anbefale jer at brugte et lavere procent.

Ingredienser

200g chokolade* 200g smør ca 1 dl Sukrin Gold** 4 æg * Jeg brugte 86% men vil anbefale jer at brugte et lavere %. ** Du kan også bruge helt almindeligt rørsukker, kokussukker eller yaconsirup.

Instruktioner

Opvarm oven til 170-180 grader. Smelt din chokolade i et vandbad sammen med din smør. Jeg brugte 86% for at få en "sundere" udgave. Jo højere procent jo stærkere er din kage. Du kan bruge hvilken som helst % chokolade. Tilsæt sukrin gold(eller den sødme du har valgt) og rør rundt. Hæld din chokolademasse over i en skål og tilsæt dine 4 æg. Det er nu vigtigt at du får pisket din blanding godt sammen. Jeg anbefaler et håndmixer. Når du har pisket det grundigt kan du smage på dagen. Hvis den er for stærkt kan du tilsætte ekstra sødning for en sødere smag. Hæld nu din dej over i en form. Jeg anbefaler en lille og lav form for det bedste resultat. Bag din kage i 25-35minutter. Før du fjerner kagen fra oven mærk efter med en gaffel/strikkepind om alt er bagt ordenligt.

Lad kagen afkøle og gerne 2-3 timer i køleskab.

Serveres med drys af flormelis og evt. jordbær.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen