Header

 photo tresemme.jpg
Min søster og jeg har den seneste tid været igang med at teste shampoo, conditioner, dry shampoo og en olie fra Tresemmé. Vi har delt produkterne lige op så jeg har taget shampoo og conditioner og min søster har fået dry shampoo og olien.

Hvis vi starter med shampoo og conditioner så vil jeg være ærlig og sige at jeg normalt ikke rigtig kan mærke eller se forskel når det kommer til bade produkter. Her i husstanden har vi normalt brugt en lækker granatæble shampoo fra Matas til næsten ingen penge og bonussen har været at den dufter godt. Jeg har bare altid synes at mit hår blev utrolig tørt af den og da jeg så startede med at bruge shampoo og conditioner fra Tresemmé, så forsvandt det tørre.
Efter hvert et jeg har taget hvor Tresemmé er blevet brugt har jeg haft lækkert blødt og velduftende hår. For jeg synes ikke bare at den gør mit korte hår blødt, den har altså også en rigtig dejlig duft.

Siden slut maj-måned hvor jeg modtog disse produkter har min søster været igang med at bruge tørshampoo og olien rigtig meget. For ligesom med shampoo og conditioner så findes der nærmest milioner af valgmuligheder derude og hvad skal man gå efter? Jeg kan fortælle jer at min søster ihvertfald er vild med TREsemmé dryshampoo. Den holder hvad den lover og giver et perfekt resultat. Min søster har været vandt til en tørshampoo som efterlader et kedeligt hvidtskær og det gør denne fra TREsemmé altså ikke. Som noget ekstra dufter den også fantastisk!

Hvis vi tager olien så holder den ikke hvad den lover ifølge min søster. Ifølge produktet så fedter den ikke, men det var ihvertfald ikke lige den opfattelse hun fik. Produkterne fik vi som sagt i slutningen af maj måned. Og hvis man på normal basis bruger olien 2-3 gange om ugen så fedter den i længden, hvilket ikke er fantastisk.

Hvis I har nogle produkter I MEGET gerne vil have en anmeldelse om, så skriv gerne en kommentar eller mail til mig.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen