Header

 photo marianila.jpg

SPONSORERET INDLÆG & INDEHOLDER REKLAME LINKS

"Jeg har altid haft tykt og kraftigt hår, men det seneste år, har jeg tabt en masse, og det har mistet sin glans. Nu ser mit hår både tørt og træls ud, og jeg ville sådan ønske, (som så mange andre piger) at jeg kunne få det til at se og ikke mindst være sundt, uden at jeg skal have klippet det hele af" - sådan beskriver min veninde og klassekammerat Hannah, sit eget hår. Derfor besluttede jeg mig for at skaffe nogle Maria Nila produkter til hende, fordi at jeg selv har haft gode oplevelser med produkterne derfra.

Fra idag og cirka to uger frem vil Hannah teste Maria Nilas repair shampoo og repair conditioner. Sammenlagt behandler disse to produkter mod tørt, skadet og kemisk behandlet hår. Især shampooen tilfører fugt samt genopbygger håret. Conditioneren indeholder algeekstrakt som hjælper håret med at finde sin naturlige balance og sundhed, samtidig med håret bliver tilført ekstra glans. Conditioneren efterlader håret silkeblødt og lækkert, med masser af næring og vitalitet.

Spørgsmålet til én million kroner er nu om disse to produkter kan hjælpe med at gøre Hannahs hår mere sundt. Hannah har meget tørt og barbie-følende hår - så det bliver meget spændende om det bliver bedre.

Hannah og jeg vil opdatere jer som cirka to uger med resultaterne.

Klik her for at shoppe Maria Nila produkter med rabat

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments