Header

 photo EB757690-08E2-4847-9E59-B4F00F8F752E.jpg

Det er ved at være længe siden at jeg har blogget og jeg har simpelthen haft brug for en ferie. Jeg har været så fuldt optaget og træt - føler jeg selv. Og det med at føle efter indeni er meget vigtigt. Det er vigtigt og få prioriteret sin dagligdag og kalender så man ikke ender med stress.

Jeg har brugt en lille del af min ferie på at tænke lidt omkring bloggen og hvilken vej den skal gå. For nogen gange har jeg følt mig nødsaget til at udgive mindst ét indlæg om dagen fordi andre bloggere gør det, men sådan skal det ikke være. Jeg skriver heletiden og fortæller heletiden folk at min blog er mit frirum til at udgive dét som jeg synes skal udgives. Det her er mit sted og jeg skal ikke gøre som andre bare for at leve op til noget for så har jeg ikke mig selv 100% med.

Så det her er blot for at fortælle jer at jeg stadig er her. Og jeg stadig blogger, men jeg vil kun udgive noget når jeg har noget og sige og når jeg har noget som jeg synes er relevant for jer og for bloggen. Jeg vil nemlig gerne væk fra de overflødige indlæg. Og det tænker jeg også at I helst også gerne vil.

Jeg håber at I stadig er der og at I har lyst til fortsat at læse med og se med, for jeg kommer snart med en ny YouTube video.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen