Header

 photo PB020298 1_1.jpg


Daniel er den anden i rækken til at være gæst her på bloggen. Du kan besøge Daniels blog her.


Jeg har fået den ære, at gæsteblogge her på Mortens blog, og jeg er ikke andet end dybt taknemmelig for at han præcist har udvalgt mig, til den opgave. Først og fremmest så er mit navn Daniel og jeg står bag bloggen danielgrabow – som er en blog baseret på personlig stil, mode, rejser, et personligt indblik i mit liv og meget andet. Nu får I et indblik i nogle af de ting jeg har beskæftiget mig med på det seneste, og så vil en beskrivelse af mig komme senere i indlægget.  photo Skaeligrmbillede 2016-11-06 kl. 19.13.51.png En gåtur bliver det tit til. Særligt er jeg vild med det, når efteråret er trådt i kræft. De brændte efterårsnuancer er sindssygt flotte.  photo Skaeligrmbillede 2016-11-06 kl. 19.14.02.png For kort tid siden var jeg i München, for at overraske min kusine. Hun er bosat dernede det næste år frem, og jeg overraskede hende så i efterårsferien, på hendes fødselsdag. Det var smadder hyggeligt og München er en virkelig smuk by, med en masse flot arkitektur og gode shopping-muligheder.  photo Skaeligrmbillede 2016-11-06 kl. 19.16.04.png For de fleste som kender mig, så ved de at shopping bestemt er noget jeg priser højt. Særligt det eneste stykke tid, har jeg givet den gas. Blandt andet så spenderes mange af mine penge på sko, jakker og solbriller. Man kan næsten godt sige, at jeg hamstrer det lidt haha – I hvert fald, så har jeg fået samlet en del ind efterhånden.  photo PB020302 1_1.jpg Som tidligere nævnt, så er mit navn Daniel og jeg står bag bloggen danielgrabow. Hvis nogle af jer skulle undre jer, så er jeg homoseksuel – men mingler stadigvæk haha. Jeg har været en del af blogland en del år efterhånden, så det er ikke nyt for mig at skrive indlægs. Til dagligt studerer jeg på mit tredje og sidste år på handelsgymnasiet, med fokus på innovation. Jeg er bosat i det mørke Jylland, i den lille by, Horsens. Egentlig så beskæftiger jeg mig ikke med eksklusive ting, da jeg bare er en almindelig studerende, med et fritidsjob ved siden af skolen.

Jeg holder meget af at rejse, og gør det så ofte som jeg nu engang gang, så længe det kun er i ferierne. Jeg har en kæmpe obsession med Keeping Up With The Kardashians, solbriller, jakker, sko og alt hvad der medfølger. Jeg er en kæmpe fan af sushi, café-besøg og alt hvad der står i hyggens tegn. En lang gåtur er essentielt for mit vedkommende.

På min blog inddrager jeg mine læsere en hel del i mit personlige liv. Jeg fortæller om op- og nedture, hvornår jeg vinder i livet, men også når jeg taber. Facts er på sin plads, både mit vedkommende, men min veninde har faktisk taget over en enkelt gang for ikke så længe siden, hvor hun åbnede op og introducerede mine læsere for hvordan jeg er, gennem hendes øjne. Det hele er til at finde på min blog. Desuden så skal I være mere end velkommen til at følge mig på min Instagram (@_danielgrabow).

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen