Header

 photo image1_39.jpgDet er ikke fordi er mit liv er særlig spændende og yderst luksuriøst, og det håber jeg heller ikke at I har fået et billede af, men dette indlæg har været efterspurgt og nu tænkte jeg at det skulle være. Jeg vil ikke gå i detaljer om de enkelte dage, men hvis der er noget I kunne tænke jer at få mere deltaljeret, så kan jeg altid skrive om det i et andet indlæg. Og jeg har ikke skrevet min morgenrutine hver dag, for den er den samme alle dagene.

Mandag

Ugens værste dag at vågne på må vel og mærke være mandag. Der er langt til weekend og det hele føles sku lidt uoverskueligt. Typisk så vågner jeg omkring klokken kvart over seks om morgenen hvor jeg begynder min morgen rutine med morgenmad, barbering af mit ansigt(jeg hader skæg), hudpleje, børster tænder og til sidst makeup. Jeg skal være i skolen klokken otte og typisk så er jeg der enten 10 minutter før eller kommer 3-4 minutter for sent alt afhængig af trafikken. Sådan her er min rutine hele ugen, med mindre at første lektion er aflyst så sover jeg til klokken kvart i ni.

Det er også typisk om mandagen at jeg arbejder efter skole. Jeg plejer at møde ind på arbejde seneste klokken seksten og arbejder så helt indtil halv tolv om aftenen. Det betyder så også at den mandag er gået.

Tirsdag Som sagt bliver morgenrutinen gentaget her, så den vil jeg spare jer for at skrive igen. Tirsdag aften træner jeg et rytmisk gymnastikhold her i byen. Jeg har holdet sammen med en som hedder Camilla og holdet består af folk fra tredje klasse og op til syvende klasse. Lige pt. arbejder vi på vores først serie ud af 3. Vi har opvisninger i marts måned og det glæder vi os naturligvis til. Onsdag Morgenrutinen kender i så den gentager jeg ikke. Udover skole selvfølgelig laver jeg ikke så meget om onsdagen. For mig er onsdag en dag hvor jeg slapper af fordi jeg både har haft fuldt program mandag og tirsdag. Nogen gange ender det med at jeg brainstormer på nogle indlæg, men starter dog som regel først på skrivningen torsdag. Torsdag Bør jeg lige genopfrisk morgenrutinen? Pjat, det kan I lige selv scrolle op og læse. Efter skole om torsdagen kører jeg som regel altid direkte hjem, hvor efter jeg begynder på at skrive på de idéer jeg brainstormede om onsdagen. Alle mine indlæg bliver født i et word-dokument hvor efter jeg flytter dem til bloggens kontrolpanel hvor jeg retter til mht. layoutet og til sidst trykkes der på udgiv eller planlæg. Jeg planlægger tit indlægget til en anden dag hvis jeg har skrevet flere så alle indlæg ikke udkommer samme dag. Fredag Morgenrutine. Og ellers er jeg ikke særlig produktiv i løbet af skoledagen, for min hjerne er allerede gået på weekend så snart jeg vågner der klokken lidt over seks om morgenen. Efter skole tager jeg tit gerne ud kigger i butikkerne om der er noget der frister mig, det kaldes også shopping. Men det hænder også tit, som i virkelig tit at jeg ender på en café med mine veninder i stedet for. Altså, hvem kan modstå en omgang nachos med kylling? Ihvertfald ikke mig! Men der er weekend, og det er lidt med vilje jeg ikke har udspecificeret min weekend, for dem kan jeg ikke selv holde styr på. En to tre så er de ovre, og jeg fortryder som regel også at jeg har feset rundt og lavet alt muligt. Jeg burde bare havde lagt og slappet af. Det tror jeg skal være min plan denne weekend. Afslapning!

Der kommer et indlæg om min morgenrutine meget snart!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen