Header

 photo marianila_1.jpg


Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame links. Læs mere her.


Tilbage i slut september skrev jeg dette indlæg. Jeg havde modtaget nogle produkter fra Maria Nila som min veninde Hannah skulle teste. Før vi startede beskrev Hannah sit hår sådan her: “Jeg har altid haft tykt og kraftigt hår, men det seneste år, har jeg tabt en masse, og det har mistet sin glans. Nu ser mit hår både tørt og træls ud, og jeg ville sådan ønske, (som så mange andre piger) at jeg kunne få det til at se og ikke mindst være sundt, uden at jeg skal have klippet det hele af”.

Produkterne hun skulle teste var Maria Nilas repair shampoo og repair conditioner. Sammenlagt behandler disse to produkter mod tørt, skadet og kemisk behandlet hår. Især shampooen tilfører fugt samt genopbygger håret. Conditioneren indeholder algeekstrakt som hjælper håret med at finde sin naturlige balance og sundhed, samtidig med håret bliver tilført ekstra glans. Conditioneren efterlader håret silkeblødt og lækkert, med masser af næring og vitalitet.

Efter endt test - som har varet omkring en måned siger Hannah: "Jeg kan klart mærke og se en forskel på det, der før var tørt og beskadiget hår. Det føles blødt og lækkert, og ser sundt og velplejet ud. Jeg vasker mit hår hver anden dag, og selvom håret går langt ned ad ryggen, bruger jeg overraskende lidt af produktet. Jeg synes Maria Nilas Shampoo og Conditioner lever op til deres fordele, og jeg kan ikke andet end at være tilfreds med produktet".

På billederne i starten af indlægget er der måske ikke den store forskel, men hvis I kunne se det i virkeligheden som jeg kan så ville i både kunne se og mærke forskel.

I kan købe produkter fra Maria Nila lige her  - på tilbud naturligvis.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments