Header

 photo IMG_6541.jpg Efter at jeg havde spist det sidste stykke af min cirka 400 gram store Australian Strip steak på Jensens Bøfhus(med 50% rabat kan man tillade sig meget)igår, gik turen til Bilka hvor der skulle handles en and + tilbehør til i aften.

Inden jeg gik ind spottede jeg en hjemløs i et hjørne udenfor, hvor han stod og frøs. Selvfølgelig frøs han, det er afsindigt koldt udenfor. Hans vogn med aviser og kalendere stod foran indgangen, så jeg bestemte mig for at når vi var færdige med at handle ville jeg købe en avis.

Da vi havde handlet sagde jeg at jeg ville købe en kaffe til ham, så det gjorde jeg. Der er meget koldt, så den kunne han enten drikke eller varme sig på. På vej ud af butikken håbede jeg sådan at han ville være der når jeg kom ud, for så ville jeg både give ham kaffe og købe hans avis til en flad tyver.

Da vi kom nærmere udgangen kunne jeg godt se han stadig var der, så jeg jublede lidt indeni.

Og seriøst, jeg køber altid hus forbi, men har aldrig prøvet og give mere end det, altså i dette tilfælde en kaffe. Han blev så glad. Tror ikke de andre handlende kunder havde skænket ham en tanke.

Elsker når man kan gøre en forskel og se det med egne øjne. Måske ikke den store forskel, men alligevel lidt, for da vi kørte forbi ham på vej væk derfra kunne jeg se ham står der og varme sig på lige præcis den kaffe som jeg valgte og give ham.

Husk og vær gode ved alle på din vej og hjælp hvor du kan. Vi bliver vel ikke fattige af og støtte med en tyver i ny og næ. Gør vi vel?

Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen