Header

 photo P8300004.jpg Jeg har aldrig været særlig god til at huske mine aftaler, men det skal der laves om på nu.

Når det kommer til planlægning og aftaler så har jeg aldrig været den bedste person til at huske eller overholde et tidspunkt, fordi jeg enten har undervurderet en tidligere aftale eller blot haft for mange planer i mit hovede på én gang. Jeg valgte derfor for ikke særlig langtid siden at købe en billig kalender i Bilka som egentlig fungere fint - men ikke godt nok til mig, da jeg har brug for en lidt mere 'avanceret' kalender til mit forbrug.

Jeg har førhen været modstander af kalender-planlægning fordi at jeg overordnet synes at man skal passe på med at planlægge sit liv. Dog har jeg fundet ud af at jeg skal planlægge min dag ved at skrive det ned for ellers overholder jeg ikke aftaler eller pligter.

To af mine favoritbloggere Emma og Mette har i mange måneder arbejdet på en kalender som dækkede deres behov, og resultatet kunne man fra i nat preorder på deres webshop Atelier Aarhus. Kalenderen har så mange fede funktioner i sig selv at jeg gerne vil have at I ser denne video. Emma forklarer nemlig rigtig godt hvordan man kan bruge kalenderen, for jeg må ærligt indrømme at jeg igår aftes var lidt i tvivl om den måske ville være alt for avanceret til mig, men nu er jeg overbevist om at 2017 bliver et fantastisk år på grund af at jeg har skaffet mig en Atelier Aarhus kalender.

Billedet er udlånt fra EmmaMartiny.dk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen