Header

 photo download.jpegDen næste i rækken til og fortælle om sin hudpleje er 21 år gammel. Hun har tidligere boet i Sønderborg, men er nu flyttet til hovedstaden for at studere på universitetet. Hendes forældre stammer fra Armenien og Kuwait og hun er én ud af meget få bloggere som jeg kender til, der bærer hijab. Hendes blog hedder cityoffashionistas.com og der blogger hun typisk om beauty og fashion. Det er naturligvis Zeinab Al-Hussaini som skal fortælle om hendes hudpleje og jeg er rigtig glad for at hun havde lyst til at være med.

Hvor ofte plejer du din hud?

Jeg plejer min hud om morgenen og om aftenen. Det er en del af min hudpleje-rutine at pleje den hver dag.

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har god tid og hvilke?

Jeg plejer, at tage mig rigtig gode tid til at pleje min hud. Der er ca. 4-5 steps. Min hud er tør, så det er ikke altid at jeg bruger exfoliator(max to gange om ugen), men jeg starter med at bruge cleanser, hvor jeg renser min hud med en elektronisk børste. Derefter bruger jeg en skintonic uden alkohol og lader min hud tørre. Jeg bruger derefter en serum fra Elizabeth Arden og slutter af med dag/natcreme, også fra Elizabeth Arden. Min rutine er den samme både om morgenen og aftenen, den eneste forskel er dog dagcremen og natcremen.

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har travlt og hvilke?

Når jeg har virkelig travlt og bare skal ud af døren virkelig hurtigt, så nøjes jeg med at vaske min hud hurtigt med mine hænder og forsætter herefter med med rutinen.

Har du nogen problemer med din hud og i så fald hvilke?

Min hud er rimelig tør, rød og sensitiv. Min hud har også en tendens til at skalle af hvis jeg ikke plejer den ordentligt, ellers kan den også føles virkelig sand-agtigt(hvis det giver mening for jer).

Hvad gør du for at komme dine eventuelle hudproblemer til livs?

Jeg gør hvad jeg kan for at holde mig til min rutine. Hvis jeg skipper en dag, så kan det virkelig mærkes dagen efter.

Har du nogensinde hørt om eller afprøvet et hudpleje-råd der enten ikke virkede for dig eller som forargede/undrede dig?

Jeg elsker kokosolie over alt på jorden og har derfor også læst at det skulle være sindssygt godt for huden. Men ikke for min hud, jeg fik bumser og min hud blev virkelig rød.

Hvad er dit bedste tip til en smuk hud?

Det vigtigste er virkelig at rengøre sin hud før alt andet. Din hud gemmer på alt det fedt/sved som det har samlet igennem hele natten, so clean it! Ellers drik masser af vand, ens hud ser virkelig fantastisk ud når den er hydreret.

Hvilket produkt kan du ikke leve uden?

Jeg kan ikke leve uden min cleanser fra Philosophy, den er bare fantastisk god og får min hud til at være så dejlig blød.

Hvilket produkt vil du ikke anbefale til andre?

Den er lidt svær, men jeg kan huske at jeg engang brugte de der Konjac sponges og de gav mig seriøst bumser dagen efter. Never using that again.

Hvad er dit næste hudpleje køb?

100% en Clarisonic!


I kan følge Zeinab på cityoffashionistas.com eller på instagram @zeinab_cof


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen