Header

Af Mathilde Boe

Foto: Mathilde Boe Photography


Så blev det endnu engang tid til et indlæg i Mig og min hudpleje-serien. Denne gang har jeg spurgt Tine Maria om hun ikke kunne have lyst til at være med, og det ville hun selvfølgelig gerne! Til daglig går vi på samme skole og ved siden af skolen laver hun videoer på YouTube. Jeg kan ethundrede procent anbefale at følge hendes kanal! 

Hvor ofte plejer du din hud? Hver eneste dag! Kan slet ikke gå i seng med god samvittighed, hvis jeg ved, at jeg stadig har concealer på.

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har god tid og hvilke? Det er meget forskelligt. Jeg har latterligt mange trin, nu hvor jeg tænker over det. Umiddelbart vil jeg sige 8 step eller deromkring, men nogle gange kortere, fordi det kan godt blive for hårdt for huden.

#1 – Jeg bruger altid vaseline til at fjerne min mascara med. Det gør bare at ens vipper ikke bliver trukket så let ud og det er mere skånsomt for øjenområdet . Så får vi nemlig ikke rynker!

#2 – Jeg fjerner vaselinen med en makeup-renseserviet og resten af det i ansigtet, det er meget forskelligt hvad jeg bruger, typisk bare nogle af de billige fra Balea(købt i Tyskland).

#3 – Så renser jeg det overskydende som stadig ligger på huden af med en cleanser. Jeg skifter mellem Clean and Clears Deep Action Cream cleanser og Beauté Pacifiques rensemælk.

#4 – Nu er det tid til at skrubbe. Umiddelbart har jeg ikke en yndlings skrub, men jeg kan godt anbefale malet kaffebønner. Så er du helt klar over hvad du lægger i ansigtet og typisk noget man altid har i huset. Jeg skrubber kun 2 gange i ugen.

#5 – Til de dage jeg vil lidt ekstra kan jeg godt finde på at lægge en maske.

#6 – Jeg fugter ALTID min hud efter en vask. Jeg har droppet alle mine fancy cremer og har erstattet dem med en avokado olie. Igen er det for at være helt klar over hvilke ting du lægger i ansigtet og i mange tilfælde er det naturlige olier som jojoba olie, avokado olie og mandelolie der er i. Jeg anbefaler ISÆR det her hvis du har acneprone hud ligesom min.

#7 – Jeg har købt en aloevera plante, som jeg engang imellem skærer et lille stykke af og smører geleen ud i ansigtet. Den har super mange antiinflammatoriske egenskaber! #8 – Og til det step jeg ville ønske at jeg ikke behøvede: Basiron. Jeg har virkelig svært ved at holde min akne at bay og det er virkelig et mirakelprodukt. Det eneste dårlige jeg har og sige om Basiron, er at min hud bliver virkelig tør!

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har travlt og hvilke? I værste tilfælde har jeg slet ikke nogen. Jeg ved at det er slemt, men lad os være ærlige. Ellers gør jeg kun de første to eller tre step.

Har du nogen problemer med din hud og i så fald hvilke? Jeg har meget følsom hud med hensyn til akne. Især på min hage.

Hvad gør du for at komme dine eventuelle hudproblemer til livs? Jeg har droppet mejeriprodukter. Jeg gik fra at spise havregryn med minimælk hver morgen, til at spise chiagrød med mandelmælk. Selvfølgelig savner jeg det super meget at spise en ostemad, så i ny og næ kan jeg godt lige spise en skive ost eller drikke en milkshake, men det skal helst ikke blive en vane. Derudover går jeg så vidt som muligt, altid rundt med en flaske vand. Og sidst men ikke mindst tager jeg to zinkpiller, én kalktablet og to A-vitaminspiller hver dag.

Har du nogensinde hørt om eller afprøvet et hudpleje-råd der enten ikke virkede for dig eller som forargede/undrede dig? Tandpasta på bumser. Jeg ved ikke hvem der kom på det her idé, men jeg finder det virkelig idiotisk. Tandpastaen indeholder ingredienser der ikke hører til på huden og da jeg gjorde det, blev min bums mere rød, huden blev irriteret og tør i området. Som straf fik jeg en bums ved siden af den anden.

Hvad er dit bedste tip til en smuk hud? En sund kost og godt med vand. Ikke alle behøver at gå til ekstremerne med mejeriprodukterne og aloe vera planter. Prøv et skridt ad gangen og byg langsomt op hvis du indser at det ikke hjælper med vandet og kosten.

Hvilket produkt kan du ikke leve uden? Min vaseline. Jeg krummer tæer bare ved tanken om at fjerne min mascara med en makeup-wipe.

Hvilket produkt vil du ikke anbefale til andre? Hmm har ikke lige umiddelbart noget jeg ikke kan anbefale.

Hvad er dit næste hudpleje køb? Jeg vil gerne have en mandelolie til min hud, men ellers tænker jeg at det er ved at være tid til at finde masken som ændrer mit liv, haha.

Har du et spørgsmål om din hud/hudpleje som du virkelig gerne ville kende svaret på? Vil mest af alt vide, hvad det er jeg gør forkert, siden min hud går i udbrud i tide og utide!


I kan følge Tine Maria på Youtube(link) eller på Instagram @alwaystiine


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen