Header

13590372_10209262444180136_6023602511252343486_n

Dette indlæg indeholder reklame links


Så er det tid til endnu et indlæg i min hudpleje føljeton! Denne gang har Daniel fra bloggen andarticle.com indvilliget i at besvare mine ti spørgsmål. Udover at Daniel blogger, så arbejder han også hos Bloggers Delight og ejer plakat virksomheden Future Planner(som jeg har skrevet om før på bloggen). 

Hvor ofte plejer du din hud? Det gør jeg mere eller mindre hele tiden døgnet rundt. Morgen og aften er naturligvis de vigtigste tidspunkter for mig at pleje min hud, men jeg har altid lidt fix-up med i tasken.

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har god tid og hvilke? Ikke særlig mange. Jeg tror ikke på mange lag og et hav af produkter er vejen frem. På en normal dag bruger jeg en mild peeling (T zone peeling fra Pudderdåserne Musthave), en fugtighedscreme fra Ole Henriksen og om vinteren tilfører jeg ansigtsolie fra Pudderdåserne Musthave. Af og til i weekenderne, supplerer jeg med masker i diverse afskygninger.

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har travlt og hvilke? Jeg prioriterer min hudpleje, så der er lige så mange steps, som når jeg har god tid.

Har du nogen problemer med din hud og i så fald hvilke? Jeg har døjet med tør hud, da jeg var yngre, men har ikke længere dette problem. Min hud er faktisk ganske fin og jeg er godt tilfreds.

Hvad gør du for at komme dine eventuelle hudproblemer til livs? Tør hud er jeg kommet til livs med regelmæssig peeling og masser af fugt. Prøv en masse af til du til sidst finder det rigtige for dig.

Har du nogensinde hørt om eller afprøvet et hudpleje-råd der enten ikke virkede for dig eller som forargede/undrede dig? Der findes mange sjove måder at bekæmpe bumser på – eller mangel på samme. Jeg har hørt om tandpasta, citron og hvidløg. Nogle af de råd, der har overrasket mig positivt er kaffegrums og aske til at ”slibe” huden og gøre den blød og fin.

Hvad er dit bedste tip til en smuk hud? Regelmæssig peeling, rutiner og prioritering af hudpleje. Lad være med at glippe plejen, selvom du er presset på tid.

Hvilket produkt kan du ikke leve uden? Jeg har mine favoritter: Pudderdåserne Musthave T Zone Peeling og Ansigtsolie, Ole Henriksen Express The Truth samt Sugar Scrub, og selvfølgelig min Carmex til læberne.

Hvilket produkt vil du ikke anbefale til andre? Nivea i alle afskygninger. Men igen – det kan sagtens fungere til andre, selvom det ikke fungerer på mig.

Hvad er dit næste hudpleje køb? Reload af Ole Henriksen hylden!


I kan følge Daniel på andarticle.com, instagram(@danielishoj) og besøge hans plakatshop Future Planner her.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen