Header

 photo pic_1.jpg

 photo sponsoreretindlaeliggEF.jpg Hvis der er noget jeg ALTID har drømt om, så er det at komme på en sprogrejse til udlandet. Det er noget alle burde gøre hvis muligheden er der. For mig var muligheden der, men jeg tog den ikke og det fortryder jeg den dag idag. De af mine venner som har været på sprogrejse, har kun talt godt om det og de har samtidig fået venner for livet på meget kort tid.

Da jeg var lidt yngre drømte jeg om en sprogrejse i Berlin, for at blive bedre til sproget. Jeg har altid forstået hvad der blev sagt når nogen talte tysk til mig, og jeg har altid kunne svare tilbage på begynder-tysk. Det lærte jeg da jeg som barn gik i en tysk børnehave. I folkeskolen fik vi først tysk i mellem-klasserne og det betød at jeg havde glemt meget af mit tyske, og det synes jeg egentlig er lidt synd.

Selv den dag idag overvejer jeg stærkt at tage på en sprogrejse til Berlin. EF Education First tilbyder nemlig et kursus for personer på +19år som ønsker sprogkursus på alt fra 2-24 uger. På dette kursus sættes der fokus på at lære tysk hurtigt, samt eksamensforberedelse. I kan læse meget mere om netop dette tilbud lige her.

Udover at sidde på skolebænken så kan man også tage på opdagelse i Berlin. Jeg kan anbefale ting som det jødiske mindesmærke + brandenburger tor(disse to ting ligger lige ved siden af hinanden og området er rigtig flot med gode butikker). Man kan også tage en tur i det berømte Berliner Fernsehturm eller besøge Checkpoint Charlie. Hvis I er mest til shopping så vil jeg anbefale Kurfürstendamm som er en lang gade med butikker på hver side. Kurfürstendamm er nok stedet hvor jeg efterlod de fleste af mine penge da jeg var på ferie der.

Hvis I bare som det mindste tænker på at tage afsted så klik her og bestil noget uforpligtende materiale ganske gratis. Det har jeg netop gjort.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen