Header

 

Femprodukterjegønskermig


Dette indlæg indeholder reklame links


Lige siden juleaften har jeg spekuleret over hvad mine næste beauty køb skulle være, og "heldigvis" så ved jeg det allerede. De fire ud af fem produkter har jeg fundet inde på Matas.dk og det sidste produkt som er tandpasten har jeg fundet hos Curaprox.dk.

Hvis vi starter med tandpastaen så kunne jeg godt tænke mig at prøve den fordi den indeholder aktivt kul der absorberer misfarvninger, 15.000 ppm hydroxyapatite som beskytter emaljen, og den gør tænderne hvidere.

Jeg håber ikke at jer som læser med fast skulle være i tvivl om jeg elskede Ole Henriksen. For det gør jeg. Meget endda. Hans produkter har aldrig skuffet mig endnu, og derfor kunne jeg godt tænke mig at få prøvet hans Empower Featherweight Moisturizer og Truth Sugar Glow Polishing Mask. Empower Featherweight Moisturizer er først og fremmest en fugtigscreme som selvfølgelig giver fugt, genopliver hudens glød og vitalitet. Truth Sugar Glow Polishing Mask renser i dybden, glatter huden og efterlader huden strålende og smuk med den fineste glød.

Det næstsidste produkt som jeg ønsker mig er Pudderdåsernes AHA Serum. Serummet eksfolierer hudens overflade, den mindsker solskader og den udglatter ujævn hud.

Det sidste produkt er Beauté Pacifique' Super3 Booster. Produktet skulle være markedets kraftigst virkende anti-age produkt, nedsætter hudens fedtstofproduktion og forebygger problemer med uren hud, og det bekæmper bumser og modvirker ardannelser.

Ærligtalt så synes jeg at det er irriterende at jeg har opbrugt mit budget på beauty produkter denne måned for ellers havde jeg klikket alt hjem med det samme.

Jeg må desværre vente til februar måned før jeg kan glæde mig selv med nogle af disse produkter, men det betyder jo ikke at du skal vente hvis jeg har fristet dig med dette indlæg. Du finder en fuld forhandler liste forneden.

Forhandlerliste:

Curaprox - White is Black whitening tandpasta, 185kr pr. tube - køb her. Ole Henriksen - Empower Featherweight Moisturizer, 415kr for 50ml - køb her. Ole Henriksen - Truth Sugar Glow Polishing Mask, 455kr for 100g - køb her. Pudderdåserne - AHA Serum, 195kr for 50ml - køb her. Beauté Pacifique - Super3 Booster, 589kr for 100ml - køb her.

Hvis nogen af jer har prøvet disse produkter, så vil jeg meget gerne høre hvad I synes om dem.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen