Header

img_7488Jeg fristes til at skrive godmorgen som indledning til dette indlæg, men tænk nu hvis nogen af jer først læser dette indlæg i aften eller i morgen? Måske skal jeg slet ikke tænke så meget over det og bare gøre det?

Godmorgen.

Jeg håber I alle har haft en rigtig god weekend. Måske har du haft en travlt weekend, måske har du haft en stille og rolig weekend og måske har du haft en weekend som ikke gik efter planen. Men husk på det er en ny uge som starter i dag, og dermed en ny mulighed for at gøre det til en god uge.

Jeg selv får en rigtig travl uge til at starte med, men weekenden er planlagt til at blive en stille og rolig weekend. Jeg glæder mig.

Og det med at jeg kan se frem til en stille og rolig weekend, så har den netop afsluttet weekend også været stille og rolig. Og det fik mig til at lytte til en masse podcasts som jeg ikke havde fået hørt. Deribland Martiny Podcast som en af mine yndlings bloggere Emma Martiny står bag. Der var én ting der fik mig til at tænke og det var blandt andet hendes snak om nytårsfortsæt. For i stedet for at vælge en specifik ting som nytårsfortsæt, så vælger hun et ord. Og derfor har jeg også valgt et ord, og det vil jeg fortælle mere om i et kommende indlæg. Det fortjener nemlig et indlæg for sig selv.

Jeg håber I får en rigtig god uge.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen