Header

Calvin Klein

Dette indlæg indeholder reklame links


Jeg kom lidt til at tænke over at jeg nogengange forsømmer mine mandlige læsere - men det laver jeg lige om på nu. For idag skal det omhandle underbukser - igen. Jeg ved ikke om I husker mit indlæg fra september måned som jeg lavede i samarbejde med Opel, det omhandlede nemlig også underbukser.

Jeg har nemlig det sidste års tid kun brugt Calvin Kleins underbukser. Modellen jeg har været mest vild med, har været deres hip brief. Årsagen til at jeg har brugt lige netop den model har egentlig været fordi at man som mand meget tit synes at ens ædle dele ikke lige ligger som det skal. Men med hip brief underbuksen kan de ædle dele rykke rundt på sig, fordi at underbuksen ligesom "omkranser" området, så det ikke kan flytte rundt på sig(ej, det lød virkelig mærkeligt det her, men hvordan skal jeg ellers forklare det? Jeg håber I ved hvad jeg mener. Haha!)

Det andet par er deres trunks. Det er bare en helt normal underbuks - som jeg også har en stor kærlighed til. De sidder som de skal og så er kvaliteten bare i top.

Hvis du lige som jeg er vild med Calvin Klein eller har lyst til at prøve, så kan du købe deres underbukser på Asos lige her.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments