Header

Ansigtsolie

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder reklame links


Det er ikke særlig langtid siden at jeg spiste sen-frokost med Helene på Illum Rooftop, og inden vi sagde farvel til hinanden, havde hun en lille surprise. Hun havde samlet næsten alle deres produkter, undtagen ét, som hun ikke lige havde på lager. Men skidt pyt med det, for I får selvfølgelig en anmeldelse af alle produkterne som jeg har. Nogen af produkterne har jeg allerede anmeldt, og der vil være links til de tidligere indlæg, undervejs i dette indlæg.

Læs også: Anmeldelse af Pudderdåserne t-zone peeling

Denne gang skal vi kigge lidt nærmere på Pudderdåsernes Ansigtsolie. Da jeg for første gang hørte om at folk brugte olier til ansigt og krop, havde jeg som sådan ingen kommentarer til det. Men efter at have prøvet en olie selv, så kan jeg kun anbefale det. Og det vil jeg på grund af oliernes blødgørende og fugtgivende effekt, som blandt andet vil gøre huden mere modstandsdygtig, hvilket er essentielt i netop den her tid hvor vi møder kulde udenfor.

Og selvom jeg har normalt har lidt fedtet hud, så har min hud altså taget godt imod Pudderdåsernes Ansigtsolie. Så hvis du også har tendens til fedtet hud, så skal du endelig ikke nægte dig selv og prøve det, for så handler det bare om at du finder den rette olie, og bruger den på den rigtig måde.

Læs også: Anmeldes af Pudderdåserne Alt I En Creme

Og nu til resultaterne af min lille test af Pudderdåsernes Ansigtsolie. Udover at jeg selv har haft testet produktet i 7 dage, så har min veninde Linh også testet produktet i 7 dage. På den måde har jeg kunne sammenligne resultaterne. Hvis vi starter med mine resultater, så har jeg brugt den om morgenen efter jeg har vasket min ansigt, ved at hælde et par dråber i min egen dagcreme. Jeg prøvede også en enkelt dag at tage det direkte på huden, men det gik totalt i ged for mig - så jeg forblev ved blandingsmetoden. Jeg brugte kun produktet hver morgen og resultatet er meget blød hud, uden nogen former tørhed!

Linh brugte olien direkte på vasket og tonet hud hver morgen og aften. Hun anbefaler at bruge den om aftenen hvis man skal have make-up på, fordi at den tager lidt tid om at synke ned huden og hun oplevede at hendes foundation gled lidt af, netop fordi at den ikke var sunket ordenligt ind i huden. Hendes resultat er også blød hud, men hos hende har det primært hjulpet mod tørheden.

Læs også: Anmeldelse af Pudderdåserne Alt I En Salve

Du kan læse mere om Pudderdåsernes Ansigtsolie ved at klikke her og du kan købe produktet via Matas webshop ved at klikke her.

Jeg har fået produkterne som en gave fra Pudderdåserne. Dette indlæg er skrevet med egne ord og holdninger.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen