Header

 photo image2-1.jpg INDEHOLDER REKLAME LINKS

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg nogengange køber neutralt pigetøj og går med det. Det ser jeg intet problem i. Nu har jeg tilføjet solbriller til samlingen.

Jeg ejer 4 par bukser, en lang blazer, 4 tasker og nu et par solbriller som i realiteten er til piger. Men når folk ikke kan se om det er til piger eller drenge så kan det jo ikke skade at jeg også går i det. Hvis jeg skulle være helt ærlig så havde jeg nok gået med det alligevel fordi det er nogle fantastisk fede ting jeg ejer. Nu er der som sagt kommet et par solbriller til samlingen.

Hen over de seneste mange måneder så har jeg set bloggere skrive om solbrille mærket Quay. Det tjekkede jeg så for alvor ud i søndags og blev så mødt af denne lækre solbrille. En mat sort og stor solbrille. Jeg har et forholdsvis stort hovede hvis jeg selv skal sige det og de passer mig perfekt. Jeg fik min veninde som har en forholdsvis lille hoved til også at prøve dem, og de passede også hende perfekt. Jeg tør godt sige at de passer til at hovede-typer.

I kan finde lige præcis det par jeg har købt lige her. De koster 250kr - hvilket jeg synes er en overkommelig pris. I kan også finde Quay Australias andre modeller lige her.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen