Header

 photo Design Letters A5 195kr_1.png Inden 2017 overhovedet gik igang bestemte jeg mig for at det skulle være året hvor jeg brugte en kalender så jeg kunne holde styr på mine aftaler. Derfor endte jeg med at købe en Atelier Aarhus kalender til det formål. Har jeg taget den i brug? Ja det har jeg i den grad, for jeg skriver alt i min kalender. Jeg skriver eks. hvornår jeg skal blogge, gøre rent og hvad jeg skal have til aftensmad. Jeg kan mærke at jeg har fået lidt mere ro over min hverdag med kalenderen, så det har helt klart været pengene værd.

Desværre blev kalenderen ret hurtigt udsolgt, så derfor har I ikke mulighed for at anskaffe jer den længere. Men jeg har derfor været på jagt efter nogle andre kalendere som jeg selv synes er fede, og som jeg selv kunne finde på at købe, hvis jeg ikke havde min Atelier Aarhus kalender.

Der findes afsindig mange kalendere, men jeg er ret kræsen, så de eneste to jeg kan anbefale jer udover Atelier Aarhus(som først kommer med en ny kalender i 2018) er fra Design Letters og Project O. Begge kalendere har et meget minimalistisk design og udover dagene er der plads til noter. Du kan erhverve dig kalenderen fra Design Letters her og kalenderen fra Project O her.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen