Header

Undskyld mit sprog. Men, fuck, hvor er det surrealistisk at skrive netop dette indlæg. Jeg har altid vidst, at jeg en dag ville komme til og skrive dette indlæg, men ikke at det skulle være lige nu.

Som jeg skrev på min blog hos Bloggers Delight inden jeg rykkede over på Nouw platformen, så ville jeg bruge mit skift på at finde ud af hvem eller hvad jeg som brand var. Jeg har oplevet meget som blogger. Blandt andet har jeg fået udrettet en stor følgerskare på Instagram, Twitter og Facebook, været til mange events, oplevet modeugen(!) og meget mere. Det er alt sammen oplevelser som kun bloggen har ført mig til. Og det er jeg taknemmelig for.

Lige nu har jeg brug for og fokusere på noget andet end bloggen. Jeg går snart ind i en periode i skolen hvor SSO og eksaminerne kommer meget tæt på. Dét vil jeg gerne fokusere på. Udover skole, vil jeg gerne fokusere mere på at skabe indhold på min Instagram og ikke mindst min YouTube kanal.

Derfor holder jeg pause fra bloggen. Igen. Jeg synes det er nødvendigt og skrive dette indlæg, så I ved hvor jeg er og hvad jeg laver. Jeg kan ikke sige noget om hvornår jeg kommer tilbage, og om jeg overhovedet kommer tilbage.

Ihvertfald vil jeg gerne sige tusinde tak fordi I har læst med. Hver eneste en betyder meget for mig. TAK.

På gensyn.

Ps. Husk og følg med på YouTube og Instagram .

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen