BY THE WAY #1

ET LILLE FERIE TIP

Jeg kan faktisk ikke huske i hvilken sammenhæng at jeg blevet præsenteret for denne idé. Det var dog en idé som satte sig fast i hovedet på mig, og nu har jeg selv tænkt mig og gøre brug af den. Derfor tænkte jeg at I måske også kunne bruge det til noget, for når det kommer til ferier, så kan man meget hurtige blive uenige om hvor turen går hen.

Tippet til jer er at I hver især skriver 3 destinationer ned på et stykke papir. Herefter afslører i for hinanden hvilke steder i har skrevet ned. Dernæst så skal I sætte destinationerne i rækkefølge alt efter hvilken I vil besøge først og sidst.

Det er helt klart noget som jeg i år vil prøve og indføre herhjemme da jeg synes det er en rigtig god idé.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BY THE WAY #1