WISHLIFT FT. STREETY

BY THE WAY #1

Ups. Jeg fik vidst udgivet et indlæg for noget tid siden om nye føljetoner, som jeg vidst aldrig rigtig kom igang med. Bedre sent end aldrig, her er første udgave af min by-the-way føljeton.

BY THE WAY

.. så slår min hund prutter med lyd på. Puha!

.. så har jeg se alle afsnit af Lucifer på Netflix. Den kan anbefales!

.. så har jeg ikke lavet YouTube i ret langtid nu, og derfor er jeg gået igang med at skrive manuskript til min næste video. Jeg glæder mig til at komme igang igen.

.. så forstår jeg ikke hvorfor viaplay ikke har indkøbt rettigheder til den nye sæson af The Royals, man kan jo ikke have de andre sæsoner, men mangle én. Helt ærligt!

.. så synes jeg at programmet “Kørelærerne” er ret så genialt et program, men for at være ærlig, så virker de også ret useriøse hvad angår deres arbejde.

.. så følger jeg med i “Diamantfamilien” og jeg kan ikke rigtig finde ud af om de er overfladiske, eller om rent faktisk er nede på jorden som alle os andre.. Nogen som har mødt dem?

.. så omhandler dette indlæg ret mange programmer eller serier, og vi fortsætter lige med én mere. Hvis nogen af jer ser Greyzone, så fortæl mig lige om elsker Tv2-serien lige så meget som jeg.

.. så får vi penge tilbage fra SKAT på tirsdag, og jeg glæder mig som bare fandens. Jeg har nemlig valgt at sætte de fleste på opsparingen, men nogen af dem skal også bruges på shopping. Det er snart 4 måneder siden at jeg shoppede sidst!

.. så savner jeg Berlin, og generelt bare det at være på ferie. Min sommerferie er endnu ikke planlagt da jeg skal have fundet mig et fuldtidsarbejde før jeg overhovedet kan tage på ferie. Så hvis nogen, kender nogen, som kender nogen i Sønderborg – så HIT ME UP!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WISHLIFT FT. STREETY