SØGTE JEG KVOTE 2?

WISHLIFT FT. STREETY

Da jeg var lille og tænke på: Streetwear, så tænkte jeg store hængerøvs bukser, oversized hoodies samt huer. Jeg tænkte på det som noget jeg ikke ville gå i.

I dag, som mit 22 årige-jeg, tænker jeg ikke på den måde mere. Jeg tænker på det som noget fedt, og som noget jeg godt kunne finde på at købe. Måske ikke som et helt outfit fra top til top, men enkelte ting som jeg så ville kunne flette ind mit outfit.

Kender I også det at man klikker ind på en webshop, får set sig omkring, finder et par ting som man rigtig godt kan lide, og endda til en formidabel pris, men får klikket væk fra hjemmesiden helt uden og købe noget? For det har jeg. Og netop én af de webshops hvor det er sket ved samarbejder jeg med i dette indlæg.

For i samarbejde med Streety.dk som er en webshop der forhandler streetwear tøj og urban fashion vil jeg vise jer nogle fede fund fra deres webshop. Normalt er jeg ikke typen som kigger efter street tøj, men her har vi altså at gøre med en webshop, som rent faktisk har nogle ret fede ting.

Den første ting som jeg har fundet er nogle lækre hvide(de fås også i sort!) sneaks som hedder Light Runner. Det er en enkel sko, som passer til det meste, men som også bliver hurtigt beskidte hvis man hedder Morten Andreasen.Hvid er generelt en meget sart farve, og det gør det heller ikke bedre at jeg som person er en klodsmajor. Skoen koster sølle 219kr så det er helt klart et tilbud jeg ikke kan modstå!

Den anden ting jeg har fundet på webshoppen er deres sorte Basic Bubble Jacket. Generelt så elsker jeg bare bubble/puffed looket og jeg tænker den vil være ret god til den kolde tid som vi har lige nu, men også til foråret (som meget snart gerne skulle melde sin ankomst) som en slags overgangsjakke. Jakken koster 399kr som er en rigtig god pris på en jakke som den.

Den tredje ting er deres camo bomber. Jeg elsker camo og jeg ejer simpelthen for lidt af det. Bomber jakken er uden tvivl et musthave i ens garderobe. Den passer nemlig næsten til alt. Det kan diskuteres om hvorvidt camo printet passer til alt, men det ville nu heller ikke være formålet med den. Formålet med den, hvis jeg endte med og klikke den hjem, var at bruge den på et fuldt sort outfit som det item der får outfittet til og skille sig lidt ud.

Skulle det ske at du er faldet for en eller flere af overstående ting, så kan I se webadressen forneden, smide varerne i kurven og bruge følgende rabatkode som giver 10%. Koden er: Blog14 og er gældende frem til den 20.04.2018. Og som en bonus info: Hvis I er faldet pladask for webshoppen, så ville I gøre jer klogt i at besøge bloggen igen på mandag, der har jeg nemlig en lille overraskelse til jer.

Streety.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SØGTE JEG KVOTE 2?