NEW OFFICE FT. DESENIO

SØGTE JEG KVOTE 2?

I starten af februar skrev jeg et indlæg om mine tanker vedrørende sabbatår og videregående uddannelse. I indlægget skrev jeg at mit valg var faldet på at søge ind på sygeplejerske via kvote 2 da jeg havde noget erfaring som jeg kunne bruge. Deadline for at kunne søge kvote 2 var den 15 marts klokken 12. For at gøre historien kort, så søgte jeg ikke ind. Det var ikke fordi at jeg ikke gad, kunne eller ikke opfyldte kravene. Det var fordi at jeg de sidste mange år havde tænkt på én specifik uddannelse og det var ikke sygeplejerske. Jeg vil rigtig gerne være sygeplejerske da jeg så også har muligheden for at kunne blive kosmetisksygeplejerske (dem som laver botox og filler indsprøjtninger), men som det ser ud lige nu, så blev det ikke sygeplejerske uddannelsen.

Jeg har valgt og søge optagelse på en uddannelse med start januar 2019. Hvilken uddannelse det er holder jeg hemmeligt lidt endnu, da denne uddannelse kræver en elevplads og den vil jeg gerne have på plads før jeg siger mere.

Efter sommerferien har jeg valgt og stage en EUD Student, som er et 10 ugers kursus på handelsskolen, da jeg tænker at den nok er god og have + at jeg alligevel har 6 måneder jeg skal have til og gå før uddannelsen starter.

Det var bare lige en lille opdatering fra mig. Det følte jeg var på sin plads.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

NEW OFFICE FT. DESENIO