BACK FROM BERLIN!

NEW OFFICE FT. DESENIO

REKLAME FOR DESENIO

Når jeg skal blogge, lave skoleopgaver eller andet kreativt, så er det vigtigt for mig at jeg sidder et sted hvor jeg modtager inspiration og bliver motiveret. Indtil nu så har jeg ikke brugt mit kontor fordi jeg har fundet det meget umotiverende og sidde i et lokale hvor der intet var på væggene, og alt bare var gråt og hvidt.

Jeg har derfor teamet op med Desenio som har flere hundrede plakater og rammer til billige priser. Selvom prisen er billig, så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Da jeg skulle vælge plakater til kontoret var det på baggrund af at jeg gerne ville have noget citat, noget storby og planter. Da det også er til et kontor var det også vigtigt for mig at der var en kalender så jeg nemt kunne planlægge. Jeg stor glæde af Desenio’s fotokunst!

Plakatliste:

* Nice butt
* NYC
* New York
* Calender 2018 B&W
* & Black marble
* Green palm leaves

Følgende plakatramme er brugt: sort træramme.

___________

The code ?mortenandreasen? gives 25% off posters* between 6th March – 8th March. Follow @desenio for more inspiration!

*Except for handpicked-/collaboration posters and frames”.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BACK FROM BERLIN!