5 YOUTUBERE DU BØR FØLGE

SABBATÅR VS VIDEREGÅENDE UDDANNELSE

Som I nok kan gætte ud fra overskriften, så skal dette indlæg handle om mine tanker omkring hvad der skal ske efter at jeg er færdig med min HF til sommer. Mine tanker har gået omkring sabbatår, men også det at starte direkte på en videregående uddannelse. Før jeg startede på HF havde jeg et par sabbatår, og derfor har jeg ikke den største længsel efter frihed som så mange andre studerende måske har. På den anden side, så kunne det alligvel være så fedt, at kunne få noget frihed til og tjene nogen penge, og bare arbejde og gøre det man har lyst til. På den anden side, så har jeg tænk meget over at jeg før HF havde fuldtidsarbejde og der tjente jeg rigtig mange flere penge end hvad man får på SU. Og det med at skulle omstille sig fra at have en masse penge til sig selv i måneden vs at man næsten ingen penge har på grund af su, så har jeg besluttet mig for, ikke at ville gå igennem det igen.

Derfor har jeg valgt, at jeg inden længe søger ind på en videregående uddannelse. Mit valg er faldet på uddannelsen til sygeplejerske. Det er noget jeg har tænkt på for nogen år siden, men inden for de sidste to måneder, så jeg tænkt rigtig meget på det igen. Jeg har også valgt at jeg søger ind via kvote 2, da jeg har noget erfaring som jeg kan bruge. Så nu skal jeg egentlig bare igang med at lave en motiveret ansøgning og have indhentet nogle beviser på min erfaring.

Det er virkelig rart at ens fremtid er “planlagt”, da jeg nu kan se frem til at jeg forhåbentlig bliver optaget. Skulle det ske at jeg ikke bliver optaget, så har jeg en plan b, men det vil jeg først dele hvis det skulle gå helt galt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 YOUTUBERE DU BØR FØLGE