3 apps jeg simpelthen ikke kan leve uden

5 YOUTUBERE DU BØR FØLGE

Hvis du som jeg, elsker youtube, så ved jeg at du sætter pris på dette indlæg. I dette indlæg har jeg nemlig samlet fem YouTubere, som jeg mener at du bør følge. Måske følger du allerede nogen i vejen, og måske er de nye for dig. Jeg håber ihvertfald at du kan få lidt inspiration til lidt nyt indhold.

Jon Olsson

Hvis du ikke allerede kender Jon i forvejen, så er han forlovet med bloggeren Janni Delér. Jon er professionel skiløber, men hved siden er det er han YouTuber. Indholdet på Jons kanal er visuelt gennemført, og man drømmer sig virkelig ind i hans livsstil. Lige for tiden har han og Janni købt nyt hus i Marbella, og det skal renoveres. Og hold nu helt op, hvor er planerne for huset fantastisk. Jeg glæder mig til at se resultatet!

Tjeks Jons kanal ud her.

Janni Delér

Det giver lidt sig selv, men Janni er selvfølgelig forlovet med Jon. Janni er en svensk blogger og YouTuber. På Youtube følger vi hendes liv både til modeshows, på ferier og bare de lidt mere normale dage. Ligesom med Jons kanal, så er det visuelle virkelig på plads i hendes videoer og man kan ikke andet end og drømme når hendes videoer afspilles.

Tjek Jannis kanal ud her.

Simone Wulff

Simone er en dansk Youtuber, som jeg selv har fulgt rigtig længe. Jeg har mødt selv haft fornøjelse af at møde Simone, og hun er ærligt helt nede på jorden, som hun også er i sine videoer. Jeg elsker at følge med i Simones vlogs så vel som hendes andre videoer. Hun er ærlig, og man kan virkelig mærke på Simone at hun brænder for det hun laver.

Tjek Simones kanal ud her.

Jess and Gabriel

To virkelig søde mennesker, som er gift med hinanden. Hun er fra Australien og han USA. De bor nu sammen i USA, hvor man via deres kanal følger med i deres liv. Hvis man er single, så er det her ikke kanalen for jer, for man bliver virkelig misundelig på deres forhold!

Tjek Jess og Gabriels kanal ud her.

TheEllenShow

Hvis navnet Ellen Degeneres ikke siger dig noget, så ved jeg ikke hvilken planet du kommer fra. Ellen er nok verdens sødeste og sjoveste person, og jeg ser alle de videoer som bliver lagt ud på hendes talkshows kanal. Jeg ville sådan ønske at de sendte showet på dansk tv, men det gør de ikke, og jeg må på YouTube for at få mit fix.

Tjek TheEllenShow ud her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

3 apps jeg simpelthen ikke kan leve uden