TORSDAGS TIP: Further Reductions at weekday

#nouw30daychallenge

Jeg er som person altid frisk på en challenge og hvis jeg husker rigtigt, så er dette jeg vil omtale nu vidst også min første blog-challenge i hele min tid som blogger. Jeg har netop nu med dette indlæg, tilmeldt mig #nouw30daychallenge. Det betyder at jeg i perioden fra 22 januar frem til den 20 februar skal blogge hver eneste dag og jeg glæder mig som et lille barn til det!

Jeg har valgt og deltage i Nouw’s challenge fordi at bloggen efterhånden har lagt stille hen i noget tid. Derfor håber jeg på at jeg kan bruge denne challenge som et springbræt til at komme ordenligt igang med at blogge igen og samtidig også at jeg forhåbentlig vokser mht. til læsertal.

Hvis I har nogen ønsker til indlæg, så er I velkomne til at dele jeres ønske i kommentarfeltet.

Glæder I jer lige så meget som mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TORSDAGS TIP: Further Reductions at weekday