#nouw30daychallenge

MIN BABY FYLDER 6 MÅNEDER

Jeg husker tydeligt den dag i september hvor Svend(min hund) var gammel nok til at kunne forlade sin mor. Vi kørte derfor tre og en halve time for at hente ham hjem til hans nye hjem. Forinden havde vi besøgt ham to gange så han kendte os når vi nu skulle hente ham.

Det er nu 6 måneder siden at han blev født, og hold nu hvor er han blevet stor allerede. Jeg er så taknemmelig for hver dag jeg har sammen med ham. Alle der har en hund kan skrive under på hvor dejligt det er at blive mødt af en glad hund hver gang man kommer hjem.

Husk I kan følge ham på Instagram han går under @svendstagram.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

#nouw30daychallenge