HVAD SIGER MAN IKKE TIL EN HOMOSEKSUEL?

NYE FØLJETON(er)

Det er vel på sin plads, at introducere nye føljetons inden man skyder dem igang. Derfor bringer jeg i dette indlæg lidt info om mine nye føljeton(er) – kan man putte ‘er’ på det ord?

Den første nye føljeton I kan glæde jer til er med inspiration fra Daniels blog. Jeg har fulgt Daniel længe, og har altid synes rigtig godt om hans føljeton som hedder: Ups and Downs. Derfor starter jeg selv samme serie op på min blog, hvor jeg vil reflektere over ugen som er gået. Hvad har været godt og knap så godt?

Den anden føljeton har jeg kaldt: Kan vi tale lidt om?. Her vil jeg gerne tale lidt om noget som jeg har tænkt over et stykke tid, men måske ikke lige fået blogget om det. Jeg har allerede to indlæg i støbeskeen til denne føljeton, og jeg glæder mig rigtig meget til at I skal læse dem.

Jeg håber at I ser frem til disse føljetoner lige så meget som jeg gør!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVAD SIGER MAN IKKE TIL EN HOMOSEKSUEL?