HVAD SIGER MAN IKKE TIL EN HOMOSEKSUEL?

NÅR EN DØR LUKKES, SÅ ÅBNES DER EN NY

image1I dag er både lidt vemodig, men også en god dag. I dag siger jeg nemlig farvel til Bloggers Delight, som har været min klippe i mange år efterhånden (og endda af hele to omgange).

Jeg længe har tænkt over hvad der skal ske med min blog, hvad der skal ske med mig i den her store social-medie-verden. Udfra alle de tanker jeg har gjort mig, så er beslutningen faldet på, at jeg som allerede nævnt har opsagt min kontrakt hos Bloggers Delight. Det er verdens sværeste beslutning, fordi at jeg føler en form for tryghed hos Bloggers Delight.

Jeg føler, at Morten Andreasen som brand ikke er stærkt nok, og jeg har på fornemmelsen at det rigtige for mig er at trække mig ud af Bloggers Delight – få skabt en større brand omkring Morten Andreasen og måske på et tidspunkt vende tilbage til Bloggers Delight, men hvem ved?

Det har været nogen fantastiske år, med de fedeste oplevelser i bagagen – jeg husker stadig den allerførste sådan store kampagne hvor jeg løb rundt inde på strøget i København med Daniel Ishøj og flere til, og skabte mig som en tumpe. Men det var det værd for det var for Coca-Cola!

Senere i dag vil man via www.mortenandreasen.com automatisk blive overført til den nye blog som ligger hos blognetværket Nouw. Hvis det ikke helt går som det skal, der kan jo være tekniske problemer – så kan I også klikke her og blive overført dertil.

Min blog hos Bloggers Delight vil blive slettet inden for 30 dage, så husk nu at kom med over til det nye sted.

Tak fordi I læser med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVAD SIGER MAN IKKE TIL EN HOMOSEKSUEL?