Sommer-ish skjorte fra Samsøe Samsøe

Fyldigere bryn med Pukka Castor Oil?

img_9259For noget tid siden valgte jeg og købe Pukka Castor Oil, fordi jeg havde læst, at den kunne hjælpe med at gøre ens fyldigere og tykkere på blot 4-6 uger. What’s not to like? Derfor klikkede jeg den naturligvis hjem. Jeg har faktisk prøvet den de sidste par nætter, og jeg oplever ingen dårlige ting ved den endnu, men det tænker jeg at der kommer et indlæg om nogle uger, hvor jeg opdaterer jer omkring resultatet samt viser før og efter billeder.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer-ish skjorte fra Samsøe Samsøe