5 ting, der irriterer mig

Sneak peak på min nye t-shirt

F Ø K K B OY


Gave fra Word Collection


Se lige den her t-shirt som lå i min postkasse da jeg kom hjem fra skole i mandags. T-shirten har jeg modtaget som en gave fra Word Collection og deres t-shirts kan kun bestilles igennem Instagram(du kan følge deres instagram ved at klikke her). Jeg har valgt og tage den på i dag, så jeg kan flashe den lidt her i skolen. Haha!

Hvad synes I? Er den ikke fed? Jeg lover at smide et outfit indlæg op med den snart!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting, der irriterer mig