Mig og min hudpleje: Katrine Lund Nielsen

Velkommen til 2017

img_7324Så blev første januar 2017, og hvor har bloggen været savnet. Jeg har været væk siden den 15. december – og det var overhovedet ikke planlagt. Efter jeg fik udgivet indlægget den 15. december fik jeg en stress-lignende følelse, og jeg valgte derfor brat at vælge bloggen fra, så jeg kunne koncentrere mig om alle julegaverne og mit private liv som jeg nu engang har. Men I har naturligvis været savnet. 2017 bliver et godt år, håber jeg. Jeg vil ihvertfald gøre mit for at det bliver et godt år, og jeg håber selvfølgelig at I vil læse med.

Jeg håber I alle har haft en mega dejlig dag uden for meget hovedpine, og så håber jeg ellers at I får en fantastisk uge.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min hudpleje: Katrine Lund Nielsen