Mig og min hudpleje: Laura Knudsen

Mit værelse som barn

WinnieThePooh

Min veninde valgte her til formiddag og kommentere på et af mine mange billeder på facebook. Det gør nu heller ikke noget, men jeg havde lidt glemt at det her billede var ude på nettet. Men nu hvor det er ude, så fik jeg lige lyst til at dele det med jer.

Som I kan se foroven, så er det et billede af mit værelse fra da jeg gik i mellem første og tredje klasse. Det hersker vel ingen tvivl, at jeg var kæmpe Peter Plys fan. Hvad man ikke kan se på billedet er at mit rullegardin var med Peter Plys og dertil havde jeg Peter Plys gardiner, som min farmor havde syet til mig. Og se lige lampen engang, Peter Plys, er det ikke for sjovt?

Jeg synes det her billede er lidt sjovt, og jeg kan godt lide at tænke lidt tilbage på hvordan mit værelse har set ud igennem tiden.

Andre end mig som var kæmpe Peter Plys fan?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min hudpleje: Laura Knudsen