En ny uge

Inspiration fra min Tumblr

hello1hello2


Klik her, for at besøge min Tumblr


Det er meget længe siden at jeg sidst har delt lidt inspiration fra min Tumblr. Så er I klar på lidt inspiration?

Jeg bruger Tumblr rigtig meget. Nogen gange så kigger jeg kun, andre gange så laver jeg et reblog på de billeder som jeg finder inspirerende og andre gange laver jeg en collage som jeg finder inspirerende og motiverende. Den bruger jeg så til at opnå nogle mål. For at tage et eksempel; hvis jeg på collagen sætter et billede af en lækker pool, så er mit mål at jeg så i det år skal på ferie et lækkert sted. Mange ville nok kalde det et vision board. Mit vision board for 2017 har jeg ikke helt fået gjort færdig endnu, men ville det være noget I kunne være friske på at se når det er helt færdigt?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny uge