Mit værelse som barn

Hvorfor blogger du ikke hver dag?

img_6621Ja, hvorfor gør jeg ikke det?

Som det er lige nu, så har jeg valgt at udgive tre indlæg i ugen. Disse tre dage er fastsat til mandag, onsdag og fredag. Det kræver meget tid at klargøre hvert og et indlæg. Og selvom mine indlæg til tider ikke er så lange, så skal man ikke undervurdere det arbejde som ligger bag.

Førhen har jeg ikke været særlig god til at få blogget. Det har både været på grund af travlhed og dårlig planlægning fra min side. Mit mål er selvfølgelig at jeg senere vil kunne give jer et indlæg fem dage ud af syv i ugen, eller endda mere til. Men jeg har valgt og starte med tre indlæg i ugen og dermed også holde weekenden fri.

Jeg har håber det var svar nok på spørgsmålet omkring hvorfor jeg ikke er aktiv på bloggen alle ugens syv dage.

Jeg håber I alle får en rigtig god dag!

:—-)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit værelse som barn