Velkommen til 2017

Er jeg den eneste som fangirler over dette?

Jeg er obsessed med YouTube og jeg er obsessed med High School Musical. I går eftermiddags da jeg lå i min seng og så videoer på YouTube faldt jeg over overstående fra Ashley Tisdale. Hun har simpelthen lavet en duet med Vanessa Hudgens over sangen Ex’s & Oh’s, som i forvejen er en ualmindelig god sang, men Ashley og Vanessa har lige gjort den til en favorit. De er så gode sammen, hvorfor havde de ikke en duet i High School Musical?!

Du kan hører dem synge i videoen øverst eller ved at klikke her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til 2017