Mine fem favorit webshops

Copenhagen, you were missed

image1Som den gode følger nok har lagt mærke til, så befinder jeg mig meget tit i København for tiden. Og hvad jeg laver der, fortæller jeg jer, når alt er på plads.

Jeg tog derover tidligt lørdag morgen sammen med min veninde og hendes to kollegaer. De tre skulle nemlig til firmafest om aftenen. Så jeg valgte og tage med en tur på strøget, hvor vi fik shoppet og spist noget mad. Jeg skulle ikke køre med dem hjem igen, da jeg gerne ville have lidt ekstra tid i København, derfor havde jeg booket en GoMore til søndag aften.

Søndag var jeg igen på strøget for at spise noget frokost. Vi endte på TGIFridays, som jeg helt sikkert snart skal besøge igen. Deres mad smager fantastisk og servicen er i TOP!

Jeg håber at I også har haft en god weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fem favorit webshops