Få hvidere tænder med Cmiile + rabatkode

Status på HF livet

 photo goldi.jpg

Jeg føler at jeg skylder jer en lille opdatering på hvordan det går mig i skolen for jeg tror ikke rigtig jeg har nævnt skolen siden jeg offentliggjorde det tilbage i Juli måned. Efterårsferien er for mit vedkommende næsten lige afsluttet. Jeg skal lige vænne mig til at jeg har haft ‘efterårsferie’ for det har jeg ikke haft de sidste par år grundet mit fuldtidsarbejde. Men det har nu været dejligt lige at kunne få sovet længe og slappet lidt af.

Jeg synes ellers det går rigtig fint og jeg er enormt glad for min klasse. Det tog lidt tid for os at komme ind i rytmen og blive en klasse, men da det lykkedes for os, så synes jeg også at vores sammenhold blev godt. Og lige netop sammenhold synes jeg er vigtig for en klasse – især når vi skal være sammen i 2 år.

Senere idag får vi udtalelser omkring hvordan det er gået os det første halve år og det er jeg naturligvis meget spændt på. Forventninger? Nej, jeg har ingen forventninger til de udtalelser overhovedet for jeg har været meget neutral i timerne. Jeg er bedst til de mundtlige eksamener!

 photo 222.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få hvidere tænder med Cmiile + rabatkode