TESTING MARIA NILA PRODUCTS #1

MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO

 photo Skaeligrmbillede 2016-09-29 kl. 22.53.21.png

Jeg har lovet mange gange at jeg nok skulle få lavet en YouTube video og nu har jeg endelig fået lavet en. Halvdelen af min optagelse kunne jeg ikke få med fordi jeg mumlede, så det som I ser er hvad der var tilbage. Lidt ærgerligt da jeg havde vildt lækre produkter jeg gerne ville havde vist frem. Det må blive i min næste video!

Du kan se videoen med mine september favoritter forneden eller på YouTube.

 photo 222.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTING MARIA NILA PRODUCTS #1