VIND EN MAT GRØN LYNGBY VASE

WHAT HAVE I BEEN UP TO + WINNER

 photo image1_33.jpg

“Jeg har været vant til at kunne sove lææænge i 3 måneder”

Det er nok en uge siden jeg sidst har fået opdateret jer herinde, men det har der også været en god grund til. Som I ved er jeg startet i skole igen. Det har været en fantastisk skolestart. Jeg synes min klasse er rigtig søde, så jeg er sikker på det bliver to gode år. Udover at jeg har brugt tiden på skole, så var jeg også et sviptur til København. Hvilket var ikke mindre end fantastisk. Ren afslapning lige i skolestarten hvor man måske synes at alt er dumt fordi man skal tideligt op(jeg har været vant til at jeg kunne sove lææænge i 3 måneder), så I kan vel forestille jer at jeg nok har lidt svært ved at komme op om morgenen. MEN alt er ved at være på plads så jeg regner med at kunne blogge endnu mere inden længe.

Forresten så har jeg fundet en vinder af min Lyngby vase giveaway. Vinderen blev Vicki og hun er blevet kontaktet direkte.

 photo 222.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN MAT GRØN LYNGBY VASE