I'M BACK & NEW BERING WATCH

FREMTIDSPLANER: HVAD SKAL DER SKE EFTER SOMMERFERIEN?

 photo image1_30.jpg
Jeg har i cirka 2 år arbejdet fuldtid som kundeservicemedarbejder i et callcenter. For næsten tre måneder siden holdte jeg dog op med at arbejde der. Det har betydet at jeg skulle tage en vigtig beslutning omkring hvad der skal ske i mit liv nu. Skulle jeg finde et nyt fuldtidsarbejde eller skulle jeg tage og færdiggøre en gymnasieuddannelse?

Det ville selvfølgelig være ret hårdt og gå fra en fuld løn til SU og jeg har derfor også ledt omkring efter et arbejde. De hænger dog bare ikke på træerne. Jeg har dog nok også været lidt kræsen mht. til jobsøgningen. Jeg gider ikke stå op og så ikke magte at arbejde. Jeg vil kunne stå op og være glad for mit arbejde. Der har dog bare ikke været det rette job endnu.

Jeg har derfor besluttet at starte på en HF i Sønderborg til August. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang igen og til at jeg forhåbentlig, hvis alt går godt, om 2 år står med en hue på hovedet.

Jeg fortsætter naturligvis med at blogge som altid.

   

2 kommentarer

  • Malene

    Ej hvor godt Morten. Det er virkelig dejligt for dig at du har fundet en plan mht. din fremtid så du har noget og gå efter. Jeg har selv gået på HF og synes det var nogen fantastiske 2 år.

    Nyd det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæft hvor godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK & NEW BERING WATCH