I SIDSTE UGE #1

THROWBACK THURSDAY

 photo FullSizeRender.jpg
Jeg synes solen har kigget gevaldigt frem idag, og jeg er vild med det. Jeg håber snart vi får nogle lækre sommerdage herhjemme.

Lige præcis det at solen har været fremme idag har fået mig til at tænke på sidste sommer hvor jeg var i Italien med min familie. Det var verdens lækreste ferie og det lækreste vejr. Vi var i Lignano Sabbiadoro og vi havde ikke én dag med dårligt vejr. I år har jeg ikke nogen planer så jeg tillader mig at drømme rigtig meget.

Hvad har I af planer i år?

   

2 kommentarer

 • Martina

  Hvad er navnet på dette paradis? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten Andreasen

   Hej Martina

   Det hedder Corte Del Sole og ligger i Lignano, Italien. Det kan findes og bookes hos FriFerie.dk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SIDSTE UGE #1