CLINIQUE CHUBBY STICK

CRAVINGS: SUNSET BOULEVARD TAKE AWAY

 photo dec-2015-hereford12438_fritter1500x2000px_1.jpg
 photo sponsoreretindlaeligg2.jpg

Helt seriøst. Jeg har lyst til take away lige nu. Min LCHF kur forhindre mig bare i at fuldføre det. Det er faktisk gået fantastisk indtil nu, og jeg er meget stolt af mig selv. Jeg har syndet 1-2 gange uden det har påvirket mine resultater. Endnu engang så har jeg meget lyst til at synde.

Jeg craver så meget en lækker Hereford bearnaise fra Sunset Boulevard lige nu. Jeg har smagt burgeren én gang før, og det er egentlig også nok til at droppe sandwiches og tage en take away burger derfra i igen. Burgeren består af en stor saftig Hereford bøf, mild cheddar ost, bløde løg, cremet bearnaise-mayo, frisk salat, rødløg og syrlige pickles. Jeg bestiller dog personligt uden bløde løg, rødløg og syrlige pickles.

Jeg tror at jeg havde syndet hvis der lå en Sunset Boulevard tæt på hvor jeg bor, men det gør der desværre ikke. Den tætteste restaurant ligger i Kolding, og 40 minutters kørsel er lidt langt for en burger. Èn ting er ihvertfald sikkert, næste gang jeg nærmer mig Kolding, så kan I finde mig inde på restauranten med en burger i munden.

En Hereford bearnaise kan fås både som single og menu. For en single burger gives kun 69 kr og for en menu gives der kun 94 kr. Det bedste af det hele er egentlig at man kan tilkøbe en ekstra bøf for 20 kr, cheddar for 6 kr og bacon for 6 kr. Jeg har normalt kun købt ekstra bacon, da det virkelig også kræver man er meget sulten hvis der tilkøbes en ekstra bøf.

Hvis I kunne tænke jer at smage en Hereford bearnaise burger, så kan I på Sunset Boulevards hjemmeside bestille take away samt finde en restaurant nær jer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLINIQUE CHUBBY STICK