TRESEMMÉ: OLIE, TØRSHAMPOO OG BADET

ANMELDELSE: PUDDERDÅSERNES T-ZONE PEELING

 photo image1_9.jpg
Billedet er lånt ovre fra ibbyheart.com

Min veninde Laura har været behjælpelig med denne anmeldelse af T-Zone Peelingen. Jeg spurgte om hun ikke havde lyst til og fortælle om hendes oplevelse med produktet. Og det ville hun gerne.

Jeg købte pudderdåsernes T-zone peeling, da jeg igennem lang tid havde døjet med urenheder i T-zonen, især på hagen. Det var ikke decideret bumser der var problemet, men derimod små røde ”prikker”. Jeg har tidligere anvendt basiron samt et hav af cremer der angiveligt skulle hjælpe mod bumser, men lige lidt hjalp det. Jeg var ved at blive en anelse desperat, da jeg læste mig frem til, at salicylsyre kunne hjælpe på problemet, og i den forbindelse faldt jeg over pudderdåsernes t-zone peeling.

T-zone peelingen skal blive på huden og ikke skylles af. Den er ikke parfumeret, og har derfor en lidt ”skrap” duft. Jeg har primært anvendt peelingen på mine urenheder, også selvom de ikke nødvendigvis var i t-zonen og det har hjulpet RIGTIG meget på mit problem. Mine urenheder på hagen er markant mindsket efter at jeg har anvendt cremen og desuden er mine porer på næsen også blevet mindre tydelige. Dog er det en ulempe, at peelingen svier temmelig meget når den påføres, hvilket i perioder har afskrækket mig en smule fra at bruge den. Jeg har dog sidenhen erfaret, at i de perioder hvor jeg har anvendt peelingen meget, oplever jeg, at min hud gradvist vender sig til den, og dermed ikke svier. Desuden synes jeg, at peelingen er rigtig drøj i brug.

Personligt er jeg meget begejstret for produktet, og vil helt klart anbefale peelingen til andre, da den virkelig har haft hjulpet mig rigtig meget.

Pudderdåsernes t-zone peeling kan købes hos blandt andet Magasin for 195kr for 50ml.

Pudderdåsernes produkter vil henover de kommende uger blive anmeldt her på bloggen.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

   

2 kommentarer

 • Sandie

  Hej morten jeg har oplevet efter brug af produktet(fandt det efter dit indlæg om alt-i-en cremen) at min hud er begyndt og slå mere ud. Produktet er for mit eget bedste lagt på hylden igen.. Er det normalt eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten Andreasen

   Hej Sandie

   Tak for din kommentar.

   Efter hvad jeg har hørt så kan man godt opleve at produktet får ens hud til at slå mere ud, men det er helt normalt.
   Når du anvender produktet så åbner den op samtidig med at den renser ud. Det betyder at alt det urene som du har gemt på kommer til syne. Jeg synes du skal give produktet en chance i 2-3 uger endnu. Der har været rigtig mange succeshistorier.

   Kh Morten

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRESEMMÉ: OLIE, TØRSHAMPOO OG BADET