BloggersDelight

About

image1Velkommen til min blog som er en livsstilsblog.

Til daglig så er jeg HF studerende på Sønderborg Statsskole, jeg har studiejob som ufaglært i hjemmeplejen og så driver jeg også denne blog. Udover dette så prøver jeg så vidt muligt og få løbet en tur et par gange i ugen eller besøge fitnesscenteret. Men helt ærligt, så er det ikke hver uge at jeg får kæmpet mig afsted.

Jeg har blogget siden 2010, men det var først i marts 2012 at jeg startede med at blogge for alvor. Det var også der, hvor jeg skrev kontrakt med Bloggers Delight for første gang. Mere præcist 14. Marts 2012. Jeg betragter derfor også den dato som bloggens fødselsdag, da alt indhold før den dato ikke er tilgængeligt og egentlig ikke noget som på nogen måde var professionelt. Bloggen startede ud med at hedde PLANETMORTEN.DK, siden skiftede jeg domæne til YOUNGANDBROKE.dk, men da jeg gerne ville bruge mit eget navn valgte jeg og skifte til MORTENANDREASEN.com.

Hvis du gerne vil i direkte kontakt med mig, klik her.

Bemærk: Alt indhold på MORTENANDREASEN.com må ikke bruges på nogen måde uden min skriftlige tilladelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

BloggersDelight